Restaurant guide - Aftensmad i Berlin
Velkommen til restaurantguiden på berlin-guide.dk. Michelin guider os rundt på det kulinariske firmament. Men de når altså ikke rundt og anmelder de andre restauranter i byen. Det gør vi. Her finder du små anmeldelser og tips til restauranter og spisesteder, hvor man kan få god og som regel billig aftensmad. Der er noget for enhver gane og pengepung og med mere end 150 spisesteder i Berlin findes vist ikke mere omfattende Berlin restaurant guide på dansk. Skal det være mere specielt - så husk at tjekke vores guide til aftensmad ud over det sædvanlige.
Klik her for at finde tilbud på mad og drikke i Berlin hos Get Your Guide
Guide til stjernemad, Michelintemplerne, Pellegrino-listen og høj gastronomi
Maleri: Michelin er mad så englene synger. Maleriet er af Jan van Eyck og hænger på alteret i Ghent.
Michelinstjernerne er gastronomiens oskar. 31 stjerner i Berlin. Hvert år udkommer den lille røde Michelin guide. I Berlin finder du 18 restauranter med en stjerne - og hele 5 med to stjerner: Hovarts, Rutz, Reinstoff, Tim Rau, Facil og Lorenz Adlon - og højdespringeren Restaurant Rutz med 3 stjerner. Hele berlinerturen værd. Vi har lagt web adressen med - så kan du studere menukortene inden. Velbekomme. Skal det bare være almindelig godt - så brug vores guide til god aftensmad i Berlin. Husk at tjekke frokost priserne - her kan der være en genvej. Et andet tip er, at de fleste køkkener i de store restauranter inviterer på kokkekurser på en dags varighed - tjek hjemmesiderne. BESTIL BORD I MEGET GOD TID. Forbered dig på mindst 1.500 kr per næse måske endda før vinen. Det er ikke billige oplevelser. Men det er oplevelser der varer.
Det berlinske spisekort - det lille menuleksikon A-Z
Der er masser af berlinske specialiteter at spise sig igennem før man er helt berlinsk. Slagnumrene må være sauerkraut, schweinshaxe og bouletter. De har deres egen guide - men fortsæt, hvis stådreng, presset hoved, blodgrød, svinemave, muckefuck, død mormor og hoppelpoppel er noget der får tænderne til at løbe i vand - eller hvis du ikke rigtig ved.
Brunch guide - døgnet rundt morgenmad
Fastfoodguide - Döner kebab
Currywursten er populær - men döner kebab rules., når det gælder mad fra cafe fodkold. Legenden siger, at döner i brød er opfundet i Berlin i 1971 af Mehmet Aygün ejer af Hasir i Adalbertstrasse 10, Kreuzberg. En god döner koster 2-4 euro, i hjemmebagt brød, lækkert kryddert kød, masser af salat og rødkål. Gerne scharf med lidt chilli eller hvidløg.