Wilmersdorf

 • Området omkring Zoo ved Kantstrasse, Saugvigny Platz og ned til Kurfurstendammer centrum her. Går du turen rundt på Saugvigny Platz kan du få mad fra næsten hele verden.

 • bayrischerviertel

  Foto: Bozener Straße i Bayrischer Viertel. Fotograf: Irakli, Gemeinfrei.

  Bayerisches Viertel er et lille kvarter i Wilmersdorf. Kvarteret er afgrænset af Tauentzienstrasse i nord og Wexstrasse i syd, Bundesallee i vest og Martin-Luther-Strasse i øst. I midten ligger Bayerische Platz, der har leveret navnet til hele kvarteret. Man kunne også sige, at kvarteret ligger mellem KaDeWe og Rådhuset i Schöneberg.

 • Indtil murens fald var Charlottenburg Vestberlins bankende hjerte med udgangspunkt i Kurfürstendamm. Der er stadig gang i den på Kurfürstendamm, som er en af Berlins shopping gade nr. 1. Mærkeligt nok kan man næsten ikke mærke, at Potsdamer Platz og Friedrichstrasse i Mitte også trækker folk. Men prøv lige tæl, hvor mange, der løber over vejen ved Friedrichstrasse / Unter den Linden og så de store fodgængerfelter på Kurfürstendamm. Der kan snildt være en faktor 15 til forskel. Der er gang i den på kurfürstendamm. Velkommen til Westend.

 • badencherhof150

  Rolf Zielke og Dirk Engelhart fører an. Foto: Stig Yding Sørensen, 2014

  New Orleans lever i det sydlige Berlin i bydelen Wilmersdorf. I Badenscher Hof kan du genfinde lidt at den fortættede atmosfære fra en Jazz club i New Orleans. Der er er sågar Jambalaya på menuen.