Skattejagt gennem Berlin

Skattejagt

Skattejagt - Treasure Hunt - er en leg gennem Berlin. Det er både for store virksomheder, som har brug for lidt teambuiling og for mindre hold. Berlin er med sine mange historiske referencer jo perfekt til skattejagt. Og der er flere, der er klar til at sende dig afsted.

 Hvis du kan huske filmen "Treasure Hunt" fra 2004 med Nicolas Cage i hæsblæsende action gennem USAs historiske steder, så er det lidt i den retning. Men uden forbrydere, biljagter, livsfare og risiko for retsligt efterspil.

Firmaet Cityhunt har skattejagter i mange byer rundt om verden. De håndterer mellem 9 og 300 deltager pr. skattejagt. Der er præmier til det vindende hånd. Det er klaret på fire timer, og kræver at deltagerne kan gå. Treasure Hunt Berlin klarer det på et par timer, og det er også for fra mindst 9 personer.

Nogle af tilbudene er nok for omfattende for en lille børnefamilie, men et par gymnasieklasser på ryste sammentur kan med garanti have glæde af samarbejdsøvelsen og lidt historisk pif. Grundideen er at kombinere en god gåtur med hovedbrud og lidt konkurrence og spænding. Det er sjovt for voksne, og teenagerne kan også lokkes til at være med. Skattejagter trækker.

Der er flere udbydere at vælge imellem.

 

Husk til din Berlintur

Vælg de sider du skal huske til din tur
+

Valgt: Til Berlin rejsen

Vælg noget til turen

X

Item added to Favorites!

Berlin-guide på Facebook

facebookBerlin-guide er aktiv på Facebook. Følg med og få de senste tip og nyt om Berlin og berlin-guide.

Berlin-guide anmelder

Få nyhedsbrev fra Berlin-guide

Abonner på nyhedsbrevet fra berlin-guide.dk. Det er gratis og ca en gang i kvartalet


catchme refresh

En ide til rejsen?

Annonce

 

Annonce