DesignPanoptikum - bizare ting og sager

Panoptikon

Museet DesignPanoptikum i Torstrasse inviterer til et sammensurium af bizare ting og sager. Museet er som at indtræde i en sættekasse af et kunstværk. Din fantasi kommer på overarbejde, for hvad skal alle de fantastiske ting bruges til.


Mange af mærkværdighederne er sat sammen med andre mærkværdigheder, der tilsammen giver et mærkværdigt udtryk. Dette Jules Verne' futuristiske industrilaboratoriumsmuseum med klunker er ikke let at beskrive - det er der kun en løsning på. Se filmen ovenfor - og kom så afsted og besøge DesignPanoptikum. Museet er et privat surreelt museum med industrielle objekter, der er sat sammen på overraskende måder. 

Ejeren, fotografen Vlad Korneev, viser gerne rundt og er et talende vandfald på både tysk og engelsk og sandsynligvis også russisk. Han er uddannet fotograf, men ærgerede sig over manglen på stoflighed i fotografiet. Her "tryller" han med fysiske ting og selv hverdagsting bliver i hans hænder til Storm P'ske apparater, som besidder deres egen tiltrækning og skønhed.

Kan du lide det her - så være også opmærksom på museet for uhørte ting, kunstindustrimuseet og museet for ting. Et du til design er det fire gode museer til en tema-dag.Igen af dem er uoverkommeligt store. Faktisk ret små. 

Køb selv bizare objekter på alle byens loppemarkeder og antikbutikker. Med tiden kan du få din egen bizarre samling der hjemme. DesignPanoptikum er stedet at få inspirationen.

DesignPanoptikum - Museum für skurrile Objekte 
Poststrasse 7, Mitte (I nikolajviertel)

Faktisk et fint lille geheimtip.

FacebooksideHusk til din Berlintur

Vælg de sider du skal huske til din tur
+

Valgt: Til Berlin rejsen

Vælg noget til turen

X

Item added to Favorites!

Berlin-guide på Facebook

facebookBerlin-guide er aktiv på Facebook. Følg med og få de senste tip og nyt om Berlin og berlin-guide.

Berlin-guide anmelder

Få nyhedsbrev fra Berlin-guide

Abonner på nyhedsbrevet fra berlin-guide.dk. Det er gratis og ca en gang i kvartalet


catchme refresh

En ide til rejsen?

Annonce

 

Annonce