Jazzguide til Berlins blå timer

yourckschlosschen

All that Jazz i Berlin, saxophoner, nye trends, de blå timer. Jazz klubberne er mange i Berlin og de har hver deres stil og program fra traditionel jazz til classiskjazz. Sæt dig i baren, snup en cocktail og lyt til jazz hele natten.Man kan naturligvis forsøge at dumpe ind forbi tilfældigt. Langt bedre er det at bestille plads i god tid. Så kommer du både ind og får en god plads.

A-Trane i Pestalozzistraße 105 i Charlottenburg er alt det en rigtig Jazzbar skal være: intim, støjende og pakket. Talenterne er topklasse og selv om bordene er hyggelige er alle oppe at stå sidst på aftenen. Mandag er de lokale katte på banen - om lørdagen er late-night jam sessions. Øverst et klip med Eb Davies på A-Trane. Han spillede sidst vi var der. Forrygende.

B-flat i Dircksenstrasse 40 er akustisk jazz og god stemning omkring pianoet. Der er live musik hver weekend og programmet finder du på hjemmesiden http://www.b-flat-berlin.de/. Nyd klippet neden for med rystede men stemningsfulde optagelser fra B-flat.

Badenscher Hof, Badensche Straße 29 i Wilmersdorf. Meget lille og hyggeligt sted. Du kan få lidt at spise, hvis du kommer tidligt. Tjek programmet og reserver tid.

Quasimodo, Kantstraße 12a, Charlottenburg er en Berliner klassikker for jazz elskere. Store navne og god stemning.

Schlot,
Kastanienallee 29, Prenzlauer Berg

Yorckschlosschen. Yorckstraße 15 i Kreuzberg er berlin-guides absolutte favorit. Ofte ikke jazz, men altid god musik og voksne mennesker i lokalet. Du kan drikke Kreuzberg Nacht og Tag, og få en hurtig strammer max. Insider, du.
 

Læs mere om jazz scenen i Berlin på www.jazzinitiative-berlin.deog www.jazz-guide-berlin.de

 

Husk til din Berlintur

Vælg de sider du skal huske til din tur
+

Valgt: Til Berlin rejsen

Vælg noget til turen

X

Item added to Favorites!

Berlin-guide på Facebook

facebookBerlin-guide er aktiv på Facebook. Følg med og få de senste tip og nyt om Berlin og berlin-guide.

Berlin-guide anmelder

Få nyhedsbrev fra Berlin-guide

Abonner på nyhedsbrevet fra berlin-guide.dk. Det er gratis og ca en gang i kvartalet


catchme refresh

En ide til rejsen?

Annonce

 

Annonce