Spiseguiden

Gå ud og spisMad er en af berlins hovedattraktioner - priserne er meget rimelige, kvaliteten høj og udbudet fantastisk varieret.Michelin restauranter, kneiper, biergartens, billige spisesteder, currywurst, chokolade, kager, brunch - en tur til Berlin handler også om mad og lækkerier. Og det er til at komme til i Berlin for priserne er i bund og kvaliteten er i top. Ligesom andre steder er der turistfælder og ligegyldige restauranter - men med en lille forberedelse kan du få det præcis som du vil have det. En del af forberedelsen kan være at have vores guide til det tyske menukort med i lommen, så du ved, hvad du bestiller. Skal du bare finde god aftensmad - så er det restaurantguiden.


Råd nummer 1: bestil altid bord. De dårlige steder kan man altid komme ind. Forbered, hvor du vil spise om aftenen og bestil - alternativet kan være en del vandring fra sted til sted og maden bliver næppe den bedste oplevelse. Så valget står mellem spontanitet og kedelig mad eller planlægning og store oplevelser - også på billige restauranter. Men en döner eller en curry kan man altid få.

I spiseguiden kan du læse vores tips til, hvor man skal hen. Vi har ikke magtet at spise alt og alle steder - selvom vi prøver - så nogle råd har vi fra andre - men kun hvis vi hører om det fra flere. Og vi lytter gerne til dine tips og erfaringer.


Sådan læser du guiden


Restaurantens navn Køkken Sted

StjerneStjerneStjerne

Mad

Stjerne

Prisen (030) 614 2373 green
 

Køkken kan fx være tysk, thai.

Stjernesystemet er vores eget. Sted viser "oplevelsesgraden" for stedet (indretning, lokation, servering, atmosfære, andet) og for maden (kvalitet, smag, originalitet i alle betydninger).

 Nul stjerner - Ikke noget at gå efter. Måske direkte dårligt.
Stjerne En stjerne - ok i en snæver vending. Vi tager det som det er. Så heller ikke mere.
StjerneStjerne To stjerner - det kan vi li. 
StjerneStjerneStjerne Tre stjerner - værd at planlægge en aften for. En særlig oplevelse.
Prisen er hhv billigste og dyreste ret på kortet, da vi sidst tjekkede. Hvis vi ikke kan finde nogen priser betyder "middel", at man kan få en hovedret til 20 euro.

Telefonnummeret er altid det tyske. Driller det, så sæt 0049 foran.

green Et grønt mærke i øverste højre hjørne betyder, at berlin-guide selv har spist på restauranten. Hvis der ikke er noget mærke bygger vi anmeldelsen på andres anbefalinger og blogs samt især kilder som Zitty, Tip-berlin, New York Times, Berliner Morgenpost, Frommers, Michelin. Så der må vi sammen tro på andre kilder. 

Til sidst vil der være en lille anmeldelse af restauranten. Meld gerne tilbage, hvad du synes.

Der er ingen artikler i denne kategori. Hvis underkategorier vises på denne side, så indeholder de måske artikler.

Få nyhedsbrev fra Berlin-guide

Abonner på nyhedsbrevet fra berlin-guide.dk. Det er gratis og ca en gang i kvartalet


catchme refresh

Berlin-guide anmelder

Berlin-guide på Facebook

Berlin-guide er aktiv på Facebook. Få nyt om Berlin og berlin-guide.

En ide til rejsen?

Annonce

 

"Angrebet" 9. April 1940

En tilfældig buket til inspiration

Pergamon – Das Panorama

Kunstneren Yadegar Asisi er kendt for at lave enorme 360 graders panoramaer. Ved siden af det verdensberømte Pergamon museum i Berlin har han lavet et kæmpemæssigt panorama af det antikke Grækenland.

Antikken - gamle ægyptere grækere mv.Læs mere
Impressum

Impressum für www.berlin-guide.dk Impressum dieser Website  Betreiber und Kontakt: Stig Yding Sørensen Håbets Alle 31
10169 København Telefonnummer: +45 7220 2704
E-Mail-Adresse:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. document.getElementById('cloak8b [ ... ]

UncategorisedLæs mere
Werner Grossmann: Den sidste spionchef

Anmeldelse. Werner Grossmann var spion. Han gjorde en lang karriere fra 1952 i en af verdens mest berygtede efterretningstjenester HVA – Hauptverwaltung Aufklärung. I 1986 nåede han toppen, da han afløste den legendariske og gådefulde Markus Wolf – kendt fra Le Carré trillerne som ”Karla”. I 20 [ ... ]

Erindringer og øjenvidner Læs mere
Karl Christian Lammers: Hvad skal vi gøre ved Tysk...

Anmeldelse. Lektor emeritus Karl Christian Lammers skrev i 2005 bogen: ”Hvad skal vi gøre ved Tyskerne bagefter? om det dansk-tyske forhold efter 1945. Bogen er ikke helt ny længere, men stadig en glimrende tour de force i det dansk tyske forhold efter 2. verdenskrig.

Faglitteratur - mennesker, historie og samfundLæs mere
Industrikultur i Berlin og Brandenburg

Berlin har været en af Europas helt tunge industribyer og gigant brands som Siemens og AEG stammer herfra. Det har efterladt sig en del spor i Berlin og landskabet omkring. Mange har en fasination af at se, hvordan de ting vi omgiver os med bliver til. Derfor er det interessant at besøge industri- og teknikmuseerne i Berlin og omegn.&n [ ... ]

Temaguider - røde tråde gennem byenLæs mere
Bart Van Es: Et liv i skjul

Anmeldelse. Nazisterne hærgede i hele Europa. I Holland skjulte en hollandsk familie den lille jødiske pige Lien. Den engelske forfatter og litteraturprofessor Bart Van Es er barnebarn af Lien’s adoptivmor, og han har skrevet historien om Lien i ”Et liv i skjul”. Det er en rørende historisk beretning om en j&os [ ... ]

Erindringer og øjenvidner Læs mere
1933 10. maj: Bogafbrænding i Berlin1933 10. maj: Bogafbrænding i Berlin

1933 10. maj. På Opernplatz i Berlin samles nazisterne og brænder alle de bøger af de ikke kan lide. Store bål flammer op over hele Tyskland. Men Berlin er centrum. Nazistene havde grebet magten – og nu slog de til. Bogafbrændingen var en del af ”Aktion wider den undeutschen Geist”. Aktion mod den ut [ ... ]

Billeder fra BerlinLæs mere