Westend på langs - Shopping med stil

Denne rute på 5,1 kilometer tager dig fra Wittenbergplatz ved KDW til Wilmersdorf. Start i det extravagante ved det gamle varehus, passerer det elegante ved Sauvignyplatz. Nyd sidegaderne og slut i Wilmersdorfgågaden. Der er shoppe muligheder på den rute for et helt liv.

Hovedtemaet for denne rute må være shopping. Fra de store mainstream varehuse til de mindste, smalleste butikker man næsten kan tænke sig. Fra den kostbareste luksus til argeste ragelse. Vi holder os til at beskrive ruten - så kan du selv gå på opdagelse i butikkerne.

Begynd på U-bahn stationen på Wittenbergplatz. En elegant gammel u-bahn station lige overfor det store varehus KDW. Shop dig op ad Tauentzienstrasse til Gedächtniskirche, hvor Kurfürstendamm begynder. Selvom der ikke er langt kan det godt tage lang tid, hvis du skal nå at besøge bare nogle af butikkerne. Drej ned Kurfürstendamm og nyd mylderet hen til Uhlandstrasse, hvor du drejer til op mod Kantstrasse. Vi har lagt ruten i Uhlandstrasse, men pointen er egentlig, at gaderne mellem Kurfürstenstrasse og Kantstrasse vrimler med små butikker og cafeer. På Kantstrasse til venstre hen forbi StilWerk med moderne design mod Sauvignyplatz. Her kan du helt sikkert finde en lille cafe og holde et break. Snup fx lidt spansk tapas på Mar Y Sol.

Videre op og så ned af Bleibtreubstrasse, Sauvignyplatz, for den specielle boghandel Bücherbogen og ned ad Kneesebeckstrasse til Momsenstrasse. Nord på igen, mere Kantstrasse, så Pestalozzistrasse omkring Krummestrasse og slut af med lidt provinsgågade i Wilhelmsdorfer Strasse. Tilbage med U-bahn fra Wilmersdorfer Strasse.

Lidt trivia til turen


 

 Vis stort kort